Etusivu Yhteydenotto Oma asiakastili Uutiset Tarjoukset Uutuudet www.apsafe.fi Kassa
Tuoteryhmät
Tietosivut
Tuotteen tiedot

DSC BRAVO5 LIIKEILMAISIN 360-ASTETTA PIR SISÄTILOIHIN

Hinta50.00€ (hinta sis. alv 0%)
Tuotenumero BRAVO5
Valmistaja DSC
Toimitusaika 2 vrk

Määrä:
1

Kysy lisää tuotteesta

DSC BRAVO5 LIIKEILMAISIN 360-ASTETTA PIR SISÄTILOIHIN SÄHKÖNUMERO 7138370

Kattoonasennettava, ympärisäteilevä, 360° tunnistuskeilan omaava liikeilmaisin tarjoaa parhaan peiton. Kaapelointi kattoon on helppoa alaslasketussa katossa. 

Tarkka tunnistus 

Paraskin turvajärjestelmä on niin hyvä kuin sen huonoin rengas. Valitsemalla Bravo -liikeilmaisimet rikosilmoitinjärjestelmääsi varmistat toimivan kokonaisuuden ja saat itsellesi mielenrauhan. Bravon erinomainen tunnistustarkkuus perustuu ainutlaatuiseen, monitasoiseen signaalinkäsittely-ohjelmaan, joka käsittelee nopeasti ja hitaasti tapahtuvat liikkeet. Ja se tekee kaiken tämän sekunnin murto-osassa. 

Luotettava toiminta 

Lämpötilojen muutokset vaikuttavat yleensä olennaisesti liikeilmaisimien toimintaherkkyyteen. Bravo-liikeilmaisimissa on tehokas lämpötilan kompensointi, jonka ansiosta Bravon tunnistus on vakaa ja tasainen lämpötila-alueella 0°C - 50°C. 

Ei aiheettomia hälytyksiä 

Bravo-liikeilmaisin tunnistaa tarkasti tunkeutujan, mutta on erittäin tunteeton häiriölähteille. Miten tämä on mahdollista? Tehokkaampi mikroprosessori, parempi valon suodatus, ainutlaatuinen monitasoinen signaalinkäsittelyohjelmisto sekä huolellisesti suunniteltu, tehokas jännitesuojaus tekee Bravo-ilmaisimet tunteettomiksi häiriölähteille, sellaisille kuten salama, jännitepiikit, staattinen sähköpurkaus, radiohäiriöt, halogeenivalot, fluorisoivat valot, hyttyset ja pölyt. 

Testattu maailmanlaajuisesti 

Tarkkuuden, luotettavuuden ja erinomaisen häiriönsietokyvyn ansiosta Bravo-ilmaisimet ovat nousseet nopeasti yhdeksi maailman myydyimmäksi passiiviseksi liikeilmaisimeksi. Bravo-ilmaisimet on testattu jo miljoonissa erilaisissa kohteissa - kodeissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa, liikehuoneistoissa - ja erilaisissa ilmastoissa ympäri maailman. 

Sähkönumero7138370
TuotekoodiBRAVO5
ValmistajaDSC
SoveltuvuusSisätiloihin
TunnistustyyppiPIR
Liiketunnistusalue360°, ø7 - 12 m
Asennuskorkeus2,4 - 3,6 m
HälytyslähtöNC
Lämpötila-alue0°...55° C
VirransyöttöDC 9 - 14,5 V
VirrankulutusLepotilassa 15 mA, hälytystilassa 18 mA
Mitat (mm)ø117 x 36 mm
Pakkauskoko1
HyväksyntäEN Grade 2

 

Lisätietoja tuotteesta saat klikkaamalla tästä.
Ostoskori
0 kpl
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Maksutavat

Language/Kieli
Suomi English