Etusivu Yhteydenotto Oma asiakastili Uutiset Tarjoukset Uutuudet www.apsafe.fi Kassa
Tuoteryhmät
Tietosivut
Tuotteen tiedot

DSC BRAVO6 KAKSOISLIIKEILMAISIN SISÄTILOIHIN KOTIELÄINTUNNISTUKSELLA

Hinta48.00€ (hinta sis. alv 0%)
Tuotenumero BRAVO6
Valmistaja DSC
Toimitusaika 2 vrk

Määrä:
1

Kysy lisää tuotteesta

DSC BRAVO 6 KAKSOISLIIKEILMAISIN KOTIELÄINTUNNISTUKSELLA SÄHKÖNUMERO 7138372

Täsmällinen analyysi

Jos liikeilmaisin ei huomaa eroa tunkeutujan ja kotieläimen välillä, seurauksena ovat aiheettomat hälytykset. Bravo6 on suunniteltu valvomaan tiloja, joissa asuu myös koiria, kissoja ja muita lemmikkejä. Patentoidun linssijärjestelmän ansiosta Bravo6-liikeilmaisin pystyy erottamaan luotettavasti korkeintaan 75 cm:n korkuiset ja enintään 38 kg:n painoiset kotieläimet luvattomista tunkeutujista. Ilmaisin rakentaa ympäristöstä kolmiulotteisen stereokuvan, joka tallettuu ilmaisimen muistiin. Ilmaisin laskee kohteen muutoksen lämpömassan, liikenopeuduen ja liikkeen suunnan. Monimutkainen ohjelmisto analysoi muutokset ja päättelee, onko kysymyksessä ihminen.

Luotettava toiminta

Lämpötilojen muutokset vaikuttavat yleensä olennaisesti liikeilmaisimien toimintaherkkyyteen. Bravo-liikeilmaisimissa on tehokas lämpötilan kompensointi, jonka ansiosta Bravon tunnistus on vakaa ja tasainen lämpötila-alueella 0°C - 50°C.

Ei aiheettomia

hälytyksiä Bravo-liikeilmaisin tunnistaa tarkasti tunkeutujan, mutta on erittäin tunteeton häiriölähteille. Miten tämä on mahdollista? Tehokkaampi mikroprosessori, parempi valon suodatus, ainutlaatuinen monitasoinen signaalinkäsittelyohjelmisto sekä huolellisesti suunniteltu, tehokas jännitesuojaus tekee Bravo-ilmaisimet tunteettomiksi häiriölähteille, sellaisille kuten salama, jännitepiikit, staattinen sähköpurkaus, radiohäiriöt, halogeenivalot, fluorisoivat valot, hyttyset ja pölyt.

Patentoitu tunnistus

Kahden limittäin asetetun tunnistuselementin ansiosta Bravo6-ilmaisin pystyy rakentamaan valvonta-alueesta kolmiulotteisen kuvan. Molemmissa tunnistuselementeissä on oma patentoitu, monitasoinen signaalinkäsittelyjärjestelmä. Älykäs ohjelmisto päättelee luotettavasti kerätyn informaation ja osaa tehdä selvän eron tiloissa olevan lemmikin ja ihmisen välillä.

Lisätietoja tuotteesta saat klikkaamalla tästä.
Ostoskori
0 kpl
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Maksutavat

Language/Kieli
Suomi English